Denní menu podáváme Po – Pá od 11.00 – 14.00. Dle množství dovezeme k vám domů či do vaší firmy.

 

 

 

 

Pondělí 18.2.

Polévka:Hrstková s uzeninou 1 9

Hl. jídlo: 1) Smažený sýr, vařené brambory s pažitkou,                              115,-

                     domácí tatarská omáčka   1 3 7 10 12

                 2) Italské těstoviny linguine “Alfredo” s kuřecím masem a     110,-

                     parmazánem 1 3 7 9

                                              

Úterý     19.2.

Polévka: Krémová česnečka s krutony 1 3 7 9

Hl. jídlo: 1)Pečené vykoštěné vepřové kolínko s variací nakládané        115,-

                   zeleniny, hořčicí, křenem a rozpečeným chlebem

               2) Bramborové gnocchi v houbové omáčce s kousky                 115,-

                   panenky a čerstvou rukolou

 

Středa   20.2.

Polévka: Vývar z hovězích žebírek a řapíkatého celeru se širokými

                 nudlemi 1 3 9

Hl. jídlo: 1) Smažený vepřový řízek z kotlety provoněný česnekem,       115,-

                   mačkané brambory, okurkový salát 1 3 7 12

                 2) Jemně pikantní chalupářský gulášek s domácími               115,-

                   bramboráčky

 

Čtvrtek   21.2.

Polévka: Zelňačka 1 7 9 12

Hl. jídlo: 1) Marinovaný kuřecí steak špikovaný chřestem a slaninou s 115,-

                     medovo – zázvorou omáčkou, bramborové zlaťáky 1 9 12

                 2) Kachní játra na cibulce podávaná s pečenou jasmínovou   115,-

                     rýži 1 9

 

Pátek     22.2.

Polévka: Hráškový krém s krutony 1 3 7 9

Hl. jídlo: 1) Hovězí bratislavská pečeně podávaná s kynutým                   115,-

                     knedlíkem 1 3 7 9 12

                 2) Vepřový gyros podávaný s řeckými tzaziky a hranolkami 115,-

                     Julienne   7 12